Home / Fotografieblog / Landschapsfotografie / Polder Mastenbroek timelapse – Typisch Hollands!

Polder Mastenbroek timelapse – Typisch Hollands!

with Geen reacties

Timelapse Polder Mastenbroek

Ik woon in Zwolle in de wijk stadshagen en dat is gelegen aan de mastenbroeken polder, (Ik geloof) Nederlands oudste polder! Als ik weinig tijd heb en er zijn toch mooie condities dan is dit vaak de plek waar ik even heen ga om te fotograferen/timelapsen! Laatst maar eens wat timelapses bij elkaar gezet tot een korte video. Dit is geen specifiek project, maar gewoon een kleine compilatie met wat mooie beelden van polder Mastenbroek.

Even geleden plaatste ik deze video al op mijn facebook pagina, maar nu ook op YouTube en dus hier op m’n blog! Voor als je ‘m nog niet gezien hebt, enjoy!

 

Regelmatig geef ik licenties uit voor gebruik van mijn timelapses. Om het uitkiezen van timelapses (voor klanten) makkelijker te maken ga ik werken aan een soort timelapse beeldbank. Elke timelapse waar ik licenties voor uitgeef zijn dan apart in een youtube player te zien waarmee makkelijk een keuze gemaakt kan worden!

 

En omdat het kan sluit ik af met een prachtige regenboog in de Mastenbroeken Polder!

regenboog mastenbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *