Bedrijfsfotografie is van belang!

Bedrijfsfotografie is van groot belang voor uw onderneming! De kwaliteit van foto's verteld wat over uw bedrijf. Goede bedrijfsfotografie komt professioneel over en heeft een overtuigende werking op toekomstige klanten en werknemers. Alleen dat is al een reden om te gaan voor professioneel beeld, het verdient zich vanzelf terug!

Als bedrijfsfotograaf help ik u graag verder met uw reportagefoto's, productfoto's, portretfoto's en evenementenfoto's!

Bedrijfsfotografie voor uw website

Een website weerspiegelt de identiteit van een bedrijf, zo ook de fotografie op een site. Visuele content op een website maakt een website fijn om naar te kijken en maakt bezoekers en potentiele werknemers geïnteresseerd. Natuurlijk zijn portret- en productfoto’s vanzelfsprekend, maar passen ze ook bij de identiteit en stijl van uw bedrijf?

Ik help u graag verder om een bijdrage te leveren aan de visuele content van uw website door middel van mijn bedrijfsfotografie!

Bedrijfsfotografie Zwolle
Bedrijfsfotografie Zwolle

Zakelijke portretten

Professionele zakelijke portretten zijn een mooie aanvulling op uw site: wie zitten er achter het bedrijf? Groot bedrijf met veel werknemers? Ook zij hebben een zakelijke portretfoto nodig! Dit is niet alleen een mooi presentje voor uw werknemers, maar staat tevens professioneel op uw website en bijvoorbeeld LinkedIn. U kunt kiezen voor portretten in een specifieke omgeving of in een studio. Ik neem gerust mijn mobiele fotostudio mee naar locatie!

Meer info!

 

Reportagefotografie

Fotoseries van werkzaamheden of afgeronde projecten nodig? Ik ben flexibel inzetbaar om met regelmaat bij uw projecten langs te gaan. Het is erg interessant, vooral met social media, om het verloop van uw werkzaamheden te delen met kwalitatief beeldmateriaal. Natuurlijk misstaat een mooie reportage ook niet op uw website of blog!

Wilt u afgeronde projecten laten fotograferen, bijvoorbeeld een nieuw gebouw of interieur vraag dan gerust naar de mogelijkheden!

Neem contact op!

Bedrijfsfotografie Zwolle

Productfotografie

Productfoto’s zijn van essentieel belang als uw bedrijf producten aanbied. In een webshop wordt een product zowel tekstueel als visueel gepresenteerd. Natuurlijk is de tekst van belang om specificaties en uitleg te geven bij een product. Echter zorgt de visuele content voor de prikkel om überhaupt naar de productpagina door te klikken. Hierbij is het belangrijk dat de foto meteen een goede indruk maakt en er aantrekkelijk uitziet. Een goede en aantrekkelijke productfoto kan hierbij het onderscheid maken tussen een aankoop doen en ‘nog even verder kijken’!

In mijn fotostudio in Zwolle maak ik uw productfoto’s. Het is ook mogelijk om een studio op locatie op te bouwen en daar de producten te fotograferen.

Unieke foto’s nodig van een bepaald product voor marketing doeleinden? Ik maak graag samen met u een concept!

42 megapixel voor eindeloze details!

Meer info!

Evenementenfotografie

Veel bedrijven organiseren evenementen, dit kan een borrel of feest zijn, maar ook een congres, opening, bijeenkomst of presentatie. Tegenwoordig kan je niet meer wegdenken dat een evenement wordt vastgelegd door een bedrijfsfotograaf. Een goede fotoreportage laat mensen een evenement opnieuw beleven en de mensen die er niet waren even meegenieten!

Bedrijfsfotografie Zwolle productfotografie

High-end beeldbewerking

Beeldbewerking is een essentieel onderdeel van het proces. Ik pas diverse technieken toe tijdens de bewerking van de foto’s. Elke foto heeft een andere aanpak en techniek nodig om tot het juiste resultaat te komen. Bij portretten worden, naast de contrastbewerkingen en colorgrading, plekjes in het gezicht en bijvoorbeeld wallen geretoucheerd. Mijn high-end beeldbewerking zorgt voor kwalitatieve en natuurlijke portretten met net dat beetje extra!

Bij productfoto's worden uiteraard oneffenheden, stofjes en vlekjes weggewerkt. Maar er is veel meer mogelijk om een product zo strak mogelijk te presenteren. Met de klant wordt in goed overleg afgesproken hoe de bewerking van de productfoto's vorm gegeven mag worden.

Met beeldbewerking is ontzettend veel mogelijk en ik bespreek dit dan ook graag met u.

Timelapse uw bedrijf!

Laat mensen op een unieke manier kennismaken met uw bedrijf door middel van timelapsefotografie!
Uiteraard kunnen ook bepaalde processen of projecten binnen uw bedrijf vastgelegd worden!

Bekijk de timelapse mogelijkheden!