Zakelijke Portretfoto’s
Voor Bedrijven

Profielfoto’s Van Werknemers

Zakelijke portretten van werknemers worden vaak ‘even snel’ gemaakt. Dit is zonde, want de werknemers zijn dan vaak niet tevreden met hun profielfoto. Eenheid en professionaliteit uitstralen op LinkedIn, website en social media doe je met goede portretten en daarvoor moet je tijd uittrekken. Het resultaat is dan ook dat werknemers echt tevreden zijn met hun zakelijke portret. Dat is toch wat u wilt?!

Professionele Uitstraling Van Jullie Bedrijf

LinkedIn portret
Vertrouwen & Professionaliteit

Voordelen Professionele Zakelijke portretten

Goede zakelijke portretten zorgen niet alleen voor een professionele uitstraling van jullie bedrijf, maar ook voor:

  • Vertrouwen bij potentiële klanten
  • Eenheid en professionaliteit op LinkedIn
  • Meer klanten (omzet) door een goede eerste indruk
  • Werknemers die ook echt blij zijn met hun foto

Zakelijk portret zwolle
Tijd & aandacht

Kwaliteit Kost Tijd

Het is met een goede planning mogelijk om een flink aantal werknemers op één dag te portretteren. Echter neem ik per persoon wel voldoende tijd en aandacht om écht goede portretten te maken. Op de foto gaan is toch altijd spannend en die spanning wil je niet terug zien in de foto. De spanning vloeit langzaam weg naarmate we op een relaxte manier foto’s aan het maken zijn. ‘Even snel’ doe ik niet aan, want dat gaat ten koste van de kwaliteit en eerdergenoemde voordelen van een zakelijk portret.

Zakelijke Portretten Bedrijven
Studiokwaliteit

Mobiele Fotostudio

Bij jullie bedrijf op locatie zet ik een fotostudio op, zodat we volledige controle over het licht hebben. Met een studio achtergrond en enkele flitsers zorg ik ervoor dat alle portretfoto’s dezelfde look&feel hebben. Van te voren hebben we al afgesproken wat voor kleur achtergrond gewenst is. Dit zorgt voor eenheid tussen alle portretten en een professionele uitstraling.

Hoog beoordeeld in google recensies!

ING

Rick rocks! Op het ING job link event stonden ze in de rij voor een nieuwe portretfoto, voor CV en LinkedIn. Top foto’s, dank Rick!

Zakelijk portret Zwolle
Vraag & Antwoord

Informatie Zakelijke Profielfoto’s voor bedrijven

Wat is organisatorisch belangrijk?

Van te voren ontvangen jullie van mij informatie om de profielfotodag perfect te laten verlopen. Ik maak duidelijk wat voor ruimte er nodig is en wat handig is voor de planning. Tevens stuur ik een pdf met tips mee om te versturen naar de werknemers, zodat ze zich goed kunnen voorbereiden op het maken van een mooie profielfoto.

Hoeveel mensen fotografeer je per dag?

Ongeveer 50 portretten op een hele dag. Over het algemeen wil ik toch wel graag 10 minuten per persoon uittrekken. Meer portretten op één dag is in principe wel mogelijk, maar zoals eerder beschreven: “Tijd = kwaliteit”. Het is natuurlijk mogelijk om meerdere dagen te boeken!

Waarom worden de portretten bewerkt?

De portretten worden professioneel bewerkt en geretoucheerd en behouden een natuurlijke uitstraling. Kleur, contrast en belichting wordt gebalanceerd en oneffenheden worden geretoucheerd. Net dat beetje extra wat het een perfecte profielfoto maakt!

Ga ook voor professionele portretten

Vraag Offerte Op