Timelapse Laten Maken

Bekijk de mogelijkheden

Professionele timelapse

Timelapse laten maken van een bouwproject, landschap of fabriek? Timelapse is een techniek waarmee je fascinerende beelden kunt maken. Van een simpel shot van een wolkenveldje dat over een polderlandschap beweegt tot timelapses waarin de transitie van dag naar nacht wordt weergegeven. Er zijn oneindig veel mogelijkheden met timelapsefotografie en ik help u hierin graag verder!

Klik hier voor de site voor timelapsefotografie!

Bouwtimelapse

Bewezen Kwaliteit!

Wat Is Timelapse?

Timelapse is kort uitgelegd een serie foto’s die op een interval zijn gemaakt, bijvoorbeeld elke 5 seconde een foto, welke achteraf worden samengevoegd tot een video. Voorbeeld: een timelapsevideo, waarvan de foto’s op een interval van 5 seconde zijn gemaakt, geeft in 1 seconde eigenlijk 125 seconden aan ‘echte’ tijd weer!

Waarom Timelapse?

Door middel van timelapsefotografie kan je processen laten zien welke je met het blote oog niet kan waarnemen. Dit kunnen korte processen zijn, zoals een wolkenveldje dat overtrekt, maar ook lange, zoals een transitie van dag naar nacht, een bloem die uitkomt of een bouwplaats waar van alles gebeurd.

Hoe Timelapse Inzetten?

Timelapses worden veel gebruikt als B-roll materiaal in documentaires, (short) films en bedrijfsfilms. Echter zijn er veel meer mogelijkheden. Denk aan een korte bedrijfsvideo die bestaat uit enkel timelapses, bijvoorbeeld een hotel waarin een hele dag wordt laten zien in enkele minuten, tv’s in uw bedrijf waar een timelapse van uw pand te zien is of beelden ondersteunend bij een presentatie, show of orkest.

Maatwerk

Als u een timelapse wilt laten maken of stock timelapses nodig hebt voor uw project help ik graag verder. We bekijken uw wensen en de mogelijkheden. Iedere timelapse is anders en vergt een andere aanpak, locatie, tijdstip en tijdsduur. Er wordt dus maatwerk geleverd om voor u tot het beste resultaat te komen.

Ook Inzetbaar In De Bouw

Timelapse van een nieuwbouwwijk, een korte klus of een meerjarenproject? Het kan allemaal!

Ik ben in het bezit van een VOL-VCA certificaat en de benodigde PBM’s.

Lange termijn timelapse van maanden tot jaren laten maken

Wilt u een bouwproces of een ander lange termijn project vastleggen? Met een geavanceerd timelapse systeem worden foto’s op een gekozen interval gemaakt en via het 4G netwerk automatisch naar de cloud verzonden (naast back-up in het systeem op locatie). Neem gerust contact op om uw project te bespreken!

Bouwtimelapse laten maken

Timelapse Archief

In de vele jaren heb ik een grote database aan timelapses verzameld, waarvan een groot deel uit unieke beelden uit Nederland bestaat. Hebt u timelapses nodig voor uw project, film, website, of commercial dan kunt u bij mij een licentie op maat aanschaffen. Stuur gerust een mail als u iets nodig hebt wat u online niet bij mij hebt kunnen vinden, niet alles staat op het web!

Timelapse Laten maken?

Neem Vrijblijvend Contact Op