Webshop fotografie

Webshop foto’s laten maken

Een webshop valt of staat met de kwaliteit van de productfoto’s. Goede foto’s zorgen voor meer conversies. Daarnaast zorgen duidelijke productfoto’s voor eenheid en een professionele uitstraling, wat het vertrouwen van de klant ten goede komt. Heeft u productfoto’s nodig voor in uw webshop? Bij mij kunt u terecht voor packshots van hoge kwaliteit en tevens high-end productfoto’s voor reclame- en marketingdoeleinden.

Packshots brillen

Goede webshop foto’s zorgen voor:

Meer conversies

Als een klant snel en duidelijk kan zien hoe het product eruit ziet dan zal deze sneller beslissen om over te gaan tot aankoop van uw producten.

Minder retouren

Uit onderzoek door econoom Alec Minnesma blijkt dat retouren vooral worden veroozaakt doordat de verwachting niet overeenkomt met de realiteit. Meerdere goede productfoto’s, inclusief duidelijke detailfoto’s van bijvoorbeeld het materiaal zorgen voor minder retourzendingen.

Meer winst

Kortom: Goede en duidelijke (vrijstaande) productfoto’s leiden tot meer conversies, minder retourzendingen en dus meer winst!

Webshop fotografie

Webshop foto’s moeten van goede kwaliteit zijn, het liefst vanuit verschillende hoeken gefotografeerd, zonder enige afleiding in beeld. Je wilt dat de volledige focus naar het product gaat, dus is een egale, witte of eventueel transparante achtergrond wenselijk. Natuurlijk mogen foto’s voor reclame- en marketingdoeleinden meer bevatten dan alleen het product!

Productfotografie tapas

Reclame- en marketing foto’s

Een webshop heeft natuurlijk meer nodig dan alleen packshots. Met reclame- en marketing foto’s zorg je ervoor dat klanten kunnen zien hoe een product tot zijn recht komt als deze gebruikt wordt. Daarnaast zijn sfeervolle foto’s ook veel interessanter om op social media te gebruiken dan een packshot. Voor maximaal resultaat kan je dus het beste gaan voor een combinatie van packshots en marketingfoto’s!

kosten productfotograaf

Kosten webshop fotografie

Download de brochure voor meer informatie en tarieven voor webshop productfotografie