Profielfoto Laten Maken
Zwolle

Professionele
LinkedIn Profielfoto

LinkedIn is dé plek waar je een professionele profielfoto wil gebruiken, maar ook voor je CV, facebook of website komt dit goed van pas! In de fotostudio in Zwolle help ik je graag aan een nieuwe LinkedIn foto.

Voor bedrijven kom ik op locatie met een mobiele fotostudio.

De Eerste Indruk Telt!

Uit onderzoek blijkt dat mensen na het bekijken van jouw profielfoto binnen 100 milliseconde
onbewust al een oordeel over jou klaar hebben liggen!

Zakelijk portret Zwolle
Vertrouwen

Een Goede LinkedIn Foto

Een Goede LinkedIn Foto wekt vertrouwen op en zorgt ervoor dat jij op een professionele, vriendelijke en benaderbare manier overkomt. Natuurlijk moet de foto jou ook goed weerspiegelen, zoals je echt bent. Ik help je tijdens de fotoshoot om dit te bereiken!

  • Professioneel
  • Vriendelijk
  • Betrouwbaar
  • Benaderbaar

Zakelijk portret
Ja écht!

Ook Jij Bent Fotogeniek!

“Ik ben niet fotogeniek” hoor ik mensen regelmatig zeggen. Als de camera eenmaal op ze gericht wordt ontstaat er een gespannen blik die geen vertrouwen uitstraalt. In het begin kan het wat onwennig zijn zo voor de camera, maar met handige aanwijzingen help ik je al snel op weg naar een sterke uitstraling. Ik neem de tijd voor je en we stoppen niet tot je tevreden bent!

Tijd & Aandacht

Aanwijzingen

Hoe moet ik gaan staan? Moet ik lachen? Wel of geen tanden? Veel gehoorde vragen en het antwoord is voor iedereen anders. Met handige aanwijzingen help ik je naar de juiste houding en uitstraling.

Veel Tijd

Veel tijd = Relaxed = Kwaliteit. De meeste mensen gaan niet vaak op de foto, waardoor het spannend kan zijn. Door voldoende tijd en aandacht voor jou te nemen gaat de kwaliteit exponentieel omhoog!

Werkwijze

Als je een fotoshoot boekt heb ik van te voren contact met je via de mail of telefoon. Ik bekijk wat je wensen zijn, zodat ik hierop kan afstemmen.

Bij portretfotografie is verlichting erg belangrijk. Bij mij in de studio of op locatie zorg ik altijd voor een mooie verlichting in het gezicht. Ook is de achtergrond lichter of juist donkerder te maken. Draag je een bril? Geen probleem! Reflecties elimineer ik door tactische plaatsing van het licht of achteraf in de nabewerking.

Waarschijnlijk sta je niet zo vaak voor de camera. Misschien is het wel de eerste keer? Ik help je op een prettige manier met handige aanwijzingen om tot het beste resultaat te komen. De foto’s zijn direct te zien op een laptop en hier kijken we tussendoor regelmatig op. Zo kunnen we zien wat goed is en wat misschien beter kan. Moet je een andere houding aannemen? Misschien je hoofd iets rechter? Toch een subtielere lag of die andere kleur blouse? Kortom, we gaan voor het beste resultaat!

Tijdens de fotoshoot bekijken we op de laptop al welke foto’s vooral jij mooi vindt. Vervolgens maak ik achteraf ook nog een selectie foto’s. De selectie wordt naar je opgestuurd, zodat je een uiteindelijke keuze kan maken.

De nabewerking is een belangrijk onderdeel van het proces. Met de grootste zorgvuldigheid bewerk ik de foto’s die je hebt uitgekozen. Ik zorg ervoor dat jij de beste versie van jezelf ziet in de foto’s!

Vaak binnen een paar dagen al ontvang je de bewerkte foto’s in de mail! Door middel van een downloadlink kan je ze gemakkelijk downloaden. Van elke foto ontvang je de hoogste resolutie en ook nog een verkleinde versie die geoptimaliseerd is voor internet (social media).

15 tips voor een perfecte profielfoto

Wil jij je voorbereiden om de profielfotoshoot perfect te laten verlopen? Check dan deze 15 tips waarmee je goed voorbereid op de fotoshoot aankomt!

Fotograaf Zwolle

Wat Klanten Zeggen

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Rick besteed veel aandacht om een prachtige foto te maken. Tot in details wordt de belichting zo ingesteld dat de laatste spiegeling in brilleglazen is verdwenen. De goede balans tussen kleur van de kleding, persoon en achtergrond geven een mooi resultaat. Ik ben erg tevreden.
Martin Liefting
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Rick is net zolang doorgegaan met foto’s nemen, met iedere keer weer een kleine aanpassing om het resultaat te verbeteren, totdat ik tevreden was. Professioneel, klantgericht en bijzonder vriendelijk.
Paul Mantje
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Een fijne en prettige samenwerking deze week met Rick voor een serie professionele portretfoto’s. Rick gaat voor het beste resultaat en zoekt tijdens de fotoshoot op diverse manieren wat de juiste condities zijn voor dat beste resultaat. Hij licht toe waarom hij dingen verandert en wat voor effect dat heeft op het resultaat, daaruit blijkt zijn passie voor het vak. Hij creëert een prettige werksfeer, waardoor de tijd voorbij vliegt. Rick reageert snel op mail en handelt zaken vlot af.
Loes Kater

Snel En Voordelig?

Ben jij op zoek naar een snelle en voordelige manier om toch een professionele profielfoto te laten maken? Dan is het LinkedIn Profielfoto Weekend wat voor jou! 1x in de maand en vol = vol!

Ik help je graag aan een nieuwe profielfoto!

Boek Een Shoot

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Na lang zoeken op internet naar een fotograaf kwam ik op Rick zijn website. De portretfotos uit zijn portfolio spraken me erg aan en toevallig was ik in Nederland om familie te bezoeken, dus probeerde ik spontaan een afspraak te maken. Het maken van een afspraak ging gemakkelijk en Rick was flexibel toen ik de tijd last-minute nog wou verschuiven. De totale kosten werden vooraf duidelijk gecommuniceerd.

Rick is professioneel en stelt je snel op je gemak. Normaal ben ik niet erg fan van `voor` de camera staan, maar het viel reuze mee. Zonder enige haast en met handige tips gingen we aan de slag. Tussendoor kon ik al even wat fotos bekijken en zeggen welke ik mooi vond. Na ongeveer 40 minuten waren we klaar. Daarna, al een paar dagen later, kreeg ik per mail het eindresultaat. Snelle service, prijs-kwaliteit echt in orde en dus een aanrader voor iedereen die investeren wil in een portret foto.
Loes Oosterwijk

Ga ook voor een professionele profielfoto!

Boek Een Shoot