Over Mij

Wie Ben Ik?

Mijn naam is Rick Kloekke, kom uit Zwolle en fotografie begon bij mij hobbymatig. Ik had altijd een fascinatie voor mooie landschappen en natuur. De eerste beelden die ik maakte waren dan ook landschapsfoto’s en later ging ging ik ook meer portretfoto’s maken. Al snel volgden enkele klussen, maar nog steeds was het vooral hobbymatig.

Jaren later en begonnen aan de opleiding Land- en watermanagent op Hogeschool VHL besloot ik halverwege de opleiding mijn pijlen te zetten op fotografie als carrière. Ik zette tijdens mijn opleiding een bedrijfje op, maakte de opleiding wel gewoon af en deed ondertussen een minor op de fotovakschool.

Nu help ik mensen en bedrijven aan toffe content en iets mooiers kan ik mij niet bedenken!

Rick Kloekke Fotografie

Waarom Ik Doe Wat Ik Doe?

Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt, dus het is vanzelfsprekend dat ik dit gewoon het liefste doe. Dit vakgebied daagt mij ontzettend uit, ik wil altijd alles beter doen als de vorige keer en blijven ontwikkelen. Mijn dagen zijn nooit hetzelfde, ik kom op een verscheidenheid aan plekken, elke opdracht is anders en dat is ontzettend leuk. Als ik over mijn werk praat met mensen krijg ik wel eens te horen dat ik erg gepassioneerd ben. Ik hoop dat dit is te zien in de beelden die ik maak.

Wat Heb Jij Daar Aan?

Kwalitatieve content is belangrijker dan ooit. We leven in een wereld waarin iedereen 24/7 toegang heeft tot elk stukje informatie dat je maar kan bedenken. Dat stukje informatie wordt ook nog eens door verscheidene bronnen aangeboden. Het is dus ontzettend belangrijk dat je opvalt en foto’s kunnen hierbij echt een verschil maken. Heel cliché, maar één beeld zegt meer dan 1000 woorden.

Mijn doel is om jou te helpen aan kwalitatieve foto’s, waarmee je opvalt in de massa!

Meer Over Mij

Als ik niet aan het werk ben vind je mij nog steeds terug in het veld met een camera, achter de computer om vrij werk te bewerken of kijkend naar foto’s van andere fotografen. Met vrij werk (timelapse) haalde ik overigens meerdere keren de nationale televisie en veel online (nieuws)media. Koffie is wat mij betreft een eerste levensbehoefte 😉 en ik hou er van om te koken. Reizen naar mooie landschappen die bij de toerist niet zo bekend zijn vind ik prachtig (om te zien en te fotograferen) en ik ben regelmatig in de boulderhal te vinden!

Als je het tot hier hebt gehaald, bedankt voor het lezen! Op mijn blog bied ik gratis content aan over fotografie en je kan je hier gratis inschrijven om op de hoogte te blijven!