Portretfoto's en fotoshoots

Portretfotograaf Zwolle voor particulieren en zakelijke fotoshoots. Portretfoto’s zijn er in alle soorten en maten en bij iedereen hoort een andere aanpak. Ik werk als portretfotograaf graag jou wensen uit om jou te presenteren zoals je bent. Een fotoshoot kan plaatsvinden in mijn fotostudio in Zwolle, maar uiteraard ook op locatie.

Een goede portretfoto moet jou goed weerspiegelen en het is dan ook belangrijk dat jij jezelf herkent in de foto’s. Van te voren spreken we goed af wat voor portretten je graag wilt hebben en waarvoor de foto’s gebruikt zullen worden. Een zakelijk portret voor op je website kan bijvoorbeeld heel anders zijn dan een portretfoto voor bij een interview in een magazine. Vervolgens gaan we op ons gemak en zonder druk aan de slag om jou perfect te portretteren!

Portretfotografie in studio

In mijn fotostudio in Zwolle maak ik graag uw portretten. In de studio zijn we niet afhankelijk van het beschikbare daglicht. Door middel van studioflitsers hebben we volledige controle over het licht en kunnen dus creatief aan de slag!

Ik hoor graag uw wensen. Weet u nog niet wat u precies wilt? Ik denk graag mee!

Portretfotograaf Zwolle fotostudio
Portretfotograaf Locatie Zwolle

Portretfotografie op locatie

 Natuurlijk kunnen portretfoto’s ook op locatie worden gemaakt. Ik bezoek u graag op een mooie locatie in heel Nederland. Dit kan buiten in een mooi park, bos, stad of natuurgebied, maar ook binnen in een gebouw zijn.

Zakelijk portret in studio

U kunt in mijn fotostudio in Zwolle zakelijke portretten laten maken. Ook is het mogelijk om mijn mobiele studio op locatie op te bouwen. Een zakelijke portretfoto kunt u bijvoorbeeld gebruiken als uw LinkedIn profielfoto, maar ook bij interviews in een magazine of een website. Een zakelijk portret moet u goed weerspiegelen, zodat de (eerste) indruk meteen de juiste is!

Zakelijk portret Zwolle
Zakelijk portret

Zakelijk portret op locatie

Een zakelijk portret op locatie is ook mogelijk. Soms past dit beter bij de persoon, het bedrijf, werkgebied of juist waarvoor de portretfoto gebruikt gaat worden. Ik bezoek u graag op uw gekozen locatie. Ik kan u ook helpen met het uitwerken van een idee en vinden van een locatie.

Vraag een zakelijke portretshoot aan!

Loveshoot op locatie

Willen jullie graag jullie liefde vastleggen met een loveshoot? Ik help jullie graag verder! Tijdens een relaxte fotoshoot op locatie maken we prachtige foto’s. Vergeet bij het aanvragen van een loveshoot niet de datum te vermelden. Heb je al een locatie in gedachte? Stuur dit dan zeker ook mee!

Loveshoot vooraf aan een bruidsreportage? Vraag naar de mogelijkheden!

Vraag een loveshoot aan!

portretfotograaf zwolle
Portretfotograaf familiefoto zwolle

Familiefoto's

Tijd voor nieuwe familiefoto’s? Ik verzorg graag een fotoshoot op locatie. Tijdens de shoot maken we een groepsfoto, maar uiteraard kunnen we het ook afwisselen met kleinere groepjes en individuele portretten. Vraag naar de mogelijkheden!

Vraag een familieshoot aan!