Home / Fotografieblog / Fotopraat / Fotopraat #7 | Orde in de chaos

Fotopraat #7 | Orde in de chaos

with Geen reacties

De herfst is wat mij betreft de mooiste maand om landschappen en natuur te fotograferen. Echter ben ik nauwelijks op pad geweest door drukte met andere fotoklussen. In oktober ben ik met een maat nog wel 2 weken naar Zuid Frankrijk en Noord Spanje gereden om lekker te fotograferen. In deze blog laat ik één van m’n favoriete foto’s van deze trip zien.

Orde in de chaos

Terwijl we aankwamen op bestemming leken er relatief weinig herfstkleuren te zijn. Echter hoe hoger we kwamen hoe mooier en kleurrijker het werd! Na de eerste sunrise sessie van de trip reden we terug en stopten we nog even om een mooi uitzicht te fotograferen. Terwijl onze camera’s op het grote plaatje waren gericht keek ik achterom en viel mijn oog direct op een klein stukje van een beukenbos dat tegen de helling stond. Prachtige takken met wat blauwe reflecties en beukenbladeren in allerlei kleurschakeringen. Het is een enorme chaos, maar de paar grotere takken zorgen voor orde in deze chaos.

Ik maakte deze foto ook echt met het oog op het maken van een mooie print. Dit soort foto’s komen met alle details het beste tot zijn recht op een kwalitatieve afdruk. Op de pc of een telefoon komt zo’n foto gewoon niet tot z’n recht. Een afdruk koop je hier!

Herfst beuken
Herfst beuken

Altijd up to date!

Als eerste mail ontvangen als er een nieuwe blog live gaat? Abonneer je dan op de nieuwsbrief! Wees gerust, ik spam niet!

Delen!

Leuke blog? Delen wordt altijd gewaardeerd! Dit kan met onderstaande knoppen.

Mijn Gear:

Sony A7RIII
Sony A7III
Sony 70-200mm f/2.8 GM
Sony 24-70mm f/2.8 GM
Sony 85mm f/1.8
Zeiss Batis 18mm f/2.8

Als je van plan bent om een aankoop te doen, gebruik dan de links op deze pagina! Kost jouw niks extra’s en op deze manier krijg ik een kleine commissie voor de inspanning voor mijn blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *