Home / Fotografieblog / Timelapsefotografie / Timelapse gebiedsontwikkeling Broerenkwartier

Timelapse gebiedsontwikkeling Broerenkwartier

with Geen reacties

Het Broerenkwartier in Zwolle gaat de komende jaren flink op de schop! Onder andere de Weeshuispassage, C&A en het voormalig Hudson’s Bay pand herken je straks niet meer terug. In opdracht van Gemeente Zwolle leg ik de metamorfose van begin tot eind vast met een high end timelapsecamera.

Timelapse bouw Weeshuispassage

De bouw van de Weeshuispassage is in volle gang en daar staat de timelapsecamera momenteel dan ook op gericht. Tijdens de installatie van de camera maakten we een korte behind the scenes video, welke je hieronder kan bekijken.

Timelapse-, film- en dronebeelden

Als de Weeshuispassage klaar is zal de camera verplaatst worden om de ontwikkeling van het Broerenkwartier uit een ander perspectief vast te leggen. Met drone en andere beelden worden de timelapsevideo’s straks versterkt om de films wat dynamischer te maken.

timelapse broerenkwartier
De ontwikkeling van de Weeshuispassage in beeld.

Timelapse sloop voormalig Hudson’s Bay

De meest interessante ontwikkeling is toch wel het voormalige pand van Hudson’s Bay. Deze gaat compleet tegen de vlakte waarna er een compleet nieuwe ontwikkeling gaat plaatsvinden, namelijk ‘Het Handelshuys’. Dit project zal naar verwachting in 2024 gereed zijn en zal het Broerenkwartier een compleet nieuw aanzicht geven.

Het zal nog wel even duren voordat de eerste timelapsefilm online komt, maar dat zal naar verwachting ergens in Q3 2022 zijn. Wil je dit timelapseproject volgen? Abonneer je dan op mijn blog!

TimelapseView

Ook een timelapse laten maken?

Altijd up to date!

Als eerste mail ontvangen als er een nieuwe blog live gaat? Abonneer je dan op de nieuwsbrief! Wees gerust, ik spam niet!

Delen!

Leuke blog? Delen wordt altijd gewaardeerd! Dit kan met onderstaande knoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *