Timelapse film Zwolle – Teaser 3 (video)

with Geen reacties

Timelapse film Zwolle!

Ongeveer een week geleden liet ik jullie een eerste teaser zien voor de timelapse film over Zwolle waar ik mee bezig ben. Vandaag nummer 2! Heb je de eerste teaser en de informatie over deze film nog niet gezien/gelezen? Kijk dan HIER!

Mensen die mij op Facebook volgen weten al wel dat ik bezig ben met een nieuwe timelapse film. Om jullie alvast een kleine impressie te geven heb ik drie korte scenes in elkaar gedraaid. Het zijn hele andere beelden dan jullie van mij gewend zijn. Eerder zag je altijd natuurbeelden, maar nu neem ik jullie mee naar de stad waar ik woon, Zwolle! Naast een soundtrack zal ik in deze film ook met geluidseffecten gaan werken.

De komende tijd zal ik af en toe een korte scene plaatsen op mijn blog, dus houdt het in de gaten!

In deze scene zijn enkel geluidseffecten gebruikt, maar de uiteindelijke film zal ook een soundtrack bevatten!

Woon je in Zwolle? Misschien kan je mij helpen aan gave uitzichten vanuit gebouwen of torens of heb je suggesties voor locaties?! Neem dan a.u.b. contact met mij op!

Laat een reactie achter en delen op social media wordt gewaardeerd!

Leave a Reply