Home / Fotografieblog / Timelapsefotografie / Timelapse film Zwolle – Teaser 1 (video)

Timelapse film Zwolle – Teaser 1 (video)

with Geen reacties

Timelapse film Zwolle!

Mensen die mij op Facebook volgen weten al wel dat ik bezig ben met een nieuwe timelapse film. Om jullie alvast een kleine impressie te geven heb ik drie korte scenes in elkaar gedraaid. Het zijn hele andere beelden dan jullie van mij gewend zijn. Eerder zag je altijd natuurbeelden, maar nu neem ik jullie mee naar de stad waar ik woon, Zwolle!

Ook het geluid zal in deze film heel anders worden dan wat jullie van mijn werk gewend zijn. In deze timelapse film ga ik meer met geluidseffecten werken. Auto’s die wegrijden, toeteren, omgevingsgeluid, vogels, pratende mensen, etc. De beelden zullen ook meer in elkaar overlopen door middel van verschillende transitietechnieken. Uiteraard kost het veel planning en tijd om een complete film op onderstaande manier te maken en ik weet dan ook nog niet wanneer de film klaar zal zijn.

De komende tijd zal ik af en toe een korte scene plaatsen op mijn blog, dus houdt het in de gaten!

In de scenes zijn enkel geluidseffecten gebruikt, maar de uiteindelijke film zal ook een soundtrack bevatten!

 

Woon je in Zwolle? Misschien kan je (of ken je iemand) mij helpen aan gave uitzichten vanuit gebouwen of torens of heb je suggesties voor locaties?! Neem dan a.u.b. contact met mij op!

Laat een reactie achter en delen op social media wordt gewaardeerd!

 

Update:

Het resultaat staat hier: Timelapse Zwolle

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *