Zwolle On Ice!

with Geen reacties
Schaatsen 2017

Zondag 22 januari zag ik op Facebook dat er mensen aan het schaatsen waren op de uiterwaarden van de IJssel! Het mooie weer maakte het een perfect dagje uit in combinatie met een bezoekje aan Het Engelse Werk! Het was al redelijk laat in de middag, maar toch besloot ik om snel wat timelapses te maken van de schaatsende mensen op het ijs.

Als je mijn Facebookpagina volgt dan weet je vast wel dat ik na het afgelopen succes met Dutch Seasons bezig ben met een timelapse film over Zwolle. Schaatsende mensen in timelapse zouden uiteraard een hele gave toevoeging zijn in de film!

Omdat veel mensen nog in de ban zijn van het schaatsen besloot ik om deze beelden alvast te laten zien. Gemonteerd op een vrolijke track levert het een aangenaam filmpje op!

Ps. Binnenkort meer info over de Zwolle film en misschien zelfs wat previews! Schrijf je in om updates te krijgen over mijn werk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *