Home / Fotografieblog / Landschapsfotografie / Perseïden meteoren foto’s vanaf de waddenkust 2020

Perseïden meteoren foto’s vanaf de waddenkust 2020

with Geen reacties

De Perseïden meteoren 2020 waren moeilijk te fotograferen door de vele bewolking in Nederland. Ik moest ook mijn planning laten varen voor wat het was, omdat het op de desbetreffende locatie bewolkt zou worden. Ik besloot uiteindelijk naar de waddenkust te gaan, want hier was de grootste kans op een heldere nacht.

Ik heb met 2 camera’s zolang mogelijk door gefotografeerd totdat het licht werd. Uiteindelijk heb ik achteraf de gefotografeerde meteoren samengevoegd tot één geheel. Dit leverde onderstaande foto’s op!

Perseïden meteoren foto
Perseïden meteoren gezien vanaf de waddenkust.
Perseïden meteoren foto
Perseïden meteoren gezien vanaf de waddenkust.

Eerder schreef ik al een blog met 20 tips voor het fotograferen van de Perseïden meteoren.

Altijd up to date!

Als eerste mail ontvangen als er een nieuwe blog live gaat? Abonneer je dan op de nieuwsbrief! Wees gerust, ik spam niet!

Delen!

Leuke blog? Delen wordt altijd gewaardeerd! Dit kan met onderstaande knoppen.

Mijn Gear:

Sony A7RIII
Sony A7III
Sony 70-200mm f/2.8 GM
Sony 24-70mm f/2.8 GM
Sony 85mm f/1.8
Zeiss Batis 18mm f/2.8

Als je van plan bent om een aankoop te doen, gebruik dan de links op deze pagina! Kost jouw niks extra’s en op deze manier krijg ik een kleine commissie voor de inspanning voor mijn blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *