Home / Fotografieblog / Nieuws / Nieuwe website – TimelapseView!

Nieuwe website – TimelapseView!

with Geen reacties

TimelapseView, een 2e website voor enkel timelapse gerelateerde informatie, is online!

Dedicated voor timelapse

TimelapseView is een website dedicated voor enkel timelapsefotografie. Ik bied hier mijn timelapsediensten aan, maar ook mijn portfolio is overzichtelijk te bekijken. Ook zal ik er een blog op bijhouden en is er een echt ‘stock gedeelte’ toegevoegd! Hieronder meer hierover.

TimelapseView

Stock footage

Ik geef regelmatig licenties uit voor gebruik van timelapses in projecten. Dit kan voor films zijn, maar bijvoorbeeld ook als verfraaiing van websites. Eerder stuurde ik altijd shots op als klanten een volledig shot wilden bekijken, voordat ze er een licentie voor afnamen. Vanaf nu is het mogelijk om tussen een groot aantal timelapses te zoeken op TimelapseView.nl en gaat alles dus veel makkelijker en sneller! Er zijn er nu zo’n 150 toegevoegd, dus ik heb er nog heel wat te gaan. Het begin is er! Klik op de foto om de ‘stock footage’ te bekijken.

stock timelapse

Schrijf je in op de nieuwsbrief / blog en ontvang een gratis timelapse!

Ja, je leest het goed! Schrijf je in op de nieuwsbrief van TimelapseView.nl om af en toe een mailtje te krijgen bij een nieuwe blog en andere informatie. Je kan na abonneren aangeven waar je wel en geen mail van wilt ontvangen.

gratis timelapse
Delen van de blog wordt altijd gewaardeerd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *