Home / Fotografieblog / Nieuws / LinkedIn Profielfoto weekend in Zwolle!

LinkedIn Profielfoto weekend in Zwolle!

with Geen reacties

Voordelig een professionele LinkedIn profielfoto

Deze week heb ik een nieuw concept gelanceerd: het ‘LinkedIn profielfoto weekend’! Ik de loop van de tijd heb ik behoorlijk veel klanten voorzien van professionele profielfoto’s. Deze foto’s zijn negen van de tien keer bedoeld voor gebruik op LinkedIn en CV’s. Tevens heb ik gemerkt dat er behoorlijk veel mensen zijn die geen uitgebreide shoot willen, maar enkel een snelle shoot, één goede profielfoto en that’s it!

Met het LinkedIn profielfoto weekend wil ik de mensen bedienen die snel en voordelig een professioneel portret willen laten maken. Door veel mensen op een dag te fotograferen kan ik de prijzen lager houden dan bij mijn normale fotoshoots. Vereiste is dus dat er voldoende aanmeldingen op een dag zijn.

Linked profielfoto zwolle

Linked profielfoto zwolle

Linked profielfoto zwolle

 

Waarom ook jij een professionele profielfoto moet hebben?

De eerste indruk telt!

Heel cliché, maar waar! Onderstaand een stukje onderbouwing die wat overtuigender werkt.

1. Het eerste wat mensen, toekomstige werkgevers of klanten en recruiters zien bij het bekijken van jouw LinkedIn profiel is jouw profielfoto!
2. Uit onderzoek blijkt dat mensen bij het bekijken van jouw profielfoto binnen 100 milliseconde al een oordeel over jou klaar hebben liggen wat betreft jouw charme, vriendelijkheid, betrouwbaarheid, bekwaamheid en agressivieit.

Tel bovenstaande bij elkaar op en je snapt wel waarom een professionele profielfoto op LinkedIn erg belangrijk is.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan heb ik nog een feitje voor je: 87% van de recruiters gebruikt LinkedIn en ziet dus als eerste jouw profielfoto. Met een professionele profielfoto die professionaliteit en vriendelijkheid uitstraalt pak je de recruiters op LinkedIn binnen 100 milliseconde helemaal in 🙂

Dus waar wacht je op?

Schrijf je hier in!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *