Home / Fotografieblog / Bedrijfsfotografie / De winterdienst van ROVA

De winterdienst van ROVA

with 2 reacties

De sneeuw van afgelopen week kan je niet ontgaan zijn. Voor mij betekende dit dan ook een drukke week. Voor RTVoost schoot ik de hele week timelapses door heel Overijssel en voor ROVA mocht ik op pad om de winterdienst vast te leggen! In deze blog enkele beelden die ik zondagochtend maakte.

bedrijfsfoto's sneeuwruimen

De harde wind zorgde voor flinke sneeuwduinen, waardoor het lastig was om van locatie naar locatie te komen, maar de wind en sneeuwval zorgde juist ook voor gave beelden. Bij windstoten stoof de sneeuw door de lucht, waardoor net dat beetje extra sfeer in de foto ontstaat.

De ochtend begon al vroeg in het donker. Tijdens het blauwe uurtje maakte ik de meest sfeervolle foto’s. De koplampen van de wagens verlichten de sneeuwval mooi.

bedrijfsfoto's sneeuwruimen

Van dichtbij waren ook toffe foto’s te maken, maar dan was het wel oppassen dat er geen lading sneeuw over mij heen werd geschoven!

bedrijfsfoto's sneeuwruimen
bedrijfsfoto's sneeuwruimen

Ik wilde natuurlijk ook het ’treintje’ op de ringwegen vastleggen. Het was een uitdaging om steeds op het juiste moment op de juiste plek te zijn. Ik krijg een telefoontje van ROVA dat ze de Zwartewaterallee op draaien. Geen auto’s op de weg, ik ga midden op de weg staan en in de verte stuift de sneeuw tussen de wagens door. Het levert een tof beeld op!

bedrijfsfoto's sneeuwruimen
bedrijfsfoto's sneeuwruimen

Er wordt nog even na getoeterd en ik vervolg mijn weg weer naar de binnenstad. Ook hier moest sneeuw geruimd worden!

bedrijfsfoto's sneeuwruimen
bedrijfsfoto's sneeuwruimen
bedrijfsfoto's sneeuwruimen
bedrijfsfoto's sneeuwruimen

Op naar de volgende winter met nog meer sneeuw!

2 Responses

 1. Eric Meijers
  | Beantwoorden

  Adembenemende foto’s in een prachtige timelaps. De muziek versterkt erg goed de beelden

  • Rick
   | Beantwoorden

   Dankjewel Eric! (je hebt dit overigens onder de verkeerde blog gepost, haha)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *