Home / Fotografieblog / Fotopraat / Fotopraat #6 | Rijp op de Veluwe

Fotopraat #6 | Rijp op de Veluwe

with Geen reacties

Tot nu toe valt het allemaal erg tegen kwa winterse omstandigheden in Nederland. In het uiterste zuiden is af en toe wat sneeuw blijven liggen en een aantal keer hebben we rijp gehad. Het is eind januari dus er kan nog veel gebeuren de komende tijd!

Koude nacht

Ruim 2 weken geleden zou het in de nacht flink koud gaan worden. De cameratas werd gevuld en de volgende ochtend reed ik richting de Veluwe. Het viel flink tegen kwa verwachte mist en rijpcondities, maar dat het koud was bewezen alle auto’s op de vluchtstrook wel. Na een glibberig ritje op de snelweg was ik bijna op locatie.

Grote verschillen over een kleine afstand

De moed was mij al een beetje in de schoenen gezakt, maar zo’n 5 kilometer voordat ik arriveerde kwam ik ineens een winterwonderland binnen. Van het ene op het andere moment was alles wit! De mist die hier heeft gehangen was aangevroren, waardoor alles was bedekt met een mooi wit laagje ijs. Zo zie je maar weer dat een klein verschil in locatie een groot verschil kan geven in hoe het landschap er op dat moment uit ziet!

Rijp Veluwe
Rijp op de Veluwe

Altijd up to date!

Als eerste mail ontvangen als er een nieuwe blog live gaat? Abonneer je dan op de nieuwsbrief! Wees gerust, ik spam niet!

Delen!

Leuke blog? Delen wordt altijd gewaardeerd! Dit kan met onderstaande knoppen.

Mijn Gear:

Sony A7RIII
Sony A7III
Sony 70-200mm f/2.8 GM
Sony 24-70mm f/2.8 GM
Sony 85mm f/1.8
Zeiss Batis 18mm f/2.8

Als je van plan bent om een aankoop te doen, gebruik dan de links op deze pagina! Kost jouw niks extra’s en op deze manier krijg ik een kleine commissie voor de inspanning voor mijn blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *