Timelapse fotograaf Nederland

Timelapse fotograaf in nederland? U bij mij aan het juiste adres voor timelapsefotografie. Ik ben een échte timelapse addict en mijn materiaal wordt dan ook in mooie projecten gebruikt. Denk aan short films, documentaires, grote schermen in openbare plekken in Nederland, internationale realityshows en natuurlijk niet te vergeten mijn eigen werk!

De kracht van timelapse

Een timelapse is iets wat mensen keer op keer kan verbazen. Dit is dan ook meteen de kracht van timelapsefotografie! Processen laten zien die wij zelf niet kunnen waarnemen!

Jouw verhaal versterken

Als filmmaker is je doel om een visueel verhaal te vertellen. Een timelapse op zichzelf kan al een verhaal vertellen, maar uniek timelapsemateriaal kan zeker ook helpen jou verhaal, zij het een reclame, korte film, feest bouwput, etc. kracht bij te zetten!

Samenwerking!

Ik ben in te huren om professionele timelapses (ook motion controlled over 3 assen mogelijk) te maken voor uw project. Ook is het editen van een complete timelapsefilm (op muziek/geluid) mogelijk. Echter kunt u ook een kijkje nemen in mijn voorraad aan timelapses en wie weet zit er wat voor u bij en bent u enkel met het kopen van een licentie klaar!

Een timelapse verteld een verhaal, een verhaal dat wij zelf niet kunnen waarnemen.

Een aantal van mijn werken!

Timelapses gebruiken?

Ik bied licenties aan voor een eerlijke prijs!
Neem contact op!

Er is veel mogelijk!

Er is een breed scala aan timelapses mogelijk. Laat me weten wat uw wensen zijn! Er zijn ook complexere transities mogelijk, zoals van dag naar nacht (en andersom). Daarnaast bied ik de mogelijkheid om motion gecontroleerde timelapses met een slider en/of pan&tilt head te maken. Dit geeft timelapses een extra dimentie!