Timelapse Veluwe

Een korte film met unieke timelapse beelden van de Veluwe!

Droste Chocolade

Voor Droste Chocolade maakte ik een timelapse van het maakproces van de bekende pastilles. Met in het begin een kleine hint naar de lange historie van Droste (sinds 1863!) en het Droste mannetje is weer nieuw leven ingeblazen

Timelapse Showreel

Een compilatie van gaaf beeldmateriaal van de afgelopen jaren. Maar scroll vooral verder, want er is veel meer te zien!

Wijk Breezicht - Bouwrijp maken

Voor Gemeente Zwolle maakte ik een timelapse film over het bouwrijp maken van de nieuwe wijk 'Breezicht' in het noorden van Stadshagen.

Museum STAAL - Staringkoepel 4 seizoenen 

Voor Museum STAAL in Almen (Achterhoek) heb ik een jaar lang alle aspecten van de seizoenen vastgelegd rond de Staringkoepel. Deze film bekijk je terwijl je heerlijk aan het schommelen bent, super uniek! De film kan ik hier helaas niet tonen, daarvoor zal je naar de Achterhoek moeten afreizen. Hieronder wel een korte trailer voor de film!

Klik hier voor een blog over dit project!

Timelapse seizoenen

Anton Ekker Parket uit Zwolle

Voor Anton Ekker Parket uit Zwolle (Westenholte) maakte ik een timelapse film over het leggen van een eiken Hongaarse punt met white wash natural afwerking.

Lunar Eclipse 2019 - Veluwe

De volledige maansverduistering gezien vanaf de Veluwe. Een koude en slaaploze nacht, maar het was fantastisch om te zien. De film werd door diverse nieuwsmedia verspreid!

Montenegro 4K

Een prachtig land dat nog niet heel bekend is bij de toeristen. Oke... de kuststrook is toeristisch, maar in de bergen zijn we bijna geen toeristen tegengekomen. Onderstaande film is het resultaat van 2 weken hiken door prachtige gebieden!

Dutch Seasons

De film Dutch Seasons laat alle vier de seizoenen zien op de Veluwe. Veel werk voor een film van enkele minuten, maar het was het zeker waard. Ook deze film werd niet gemist door de media en ging viral! Veel nationale en internationale media interviewde mij over de film en ook Shownieuws kam langs voor een kort interview op tv!

Dutch Arctic

Eind februari van 2018 kwam de 'Russische Beer' Nederland binnen. Harde wind met temperaturen ver onder nul, zorgde voor fantastische ijssculpturen!

San Marino In Fog

Unieke beelden van San Marino gehuld in een prachtige deken van mist!

Zwolle - A Timelapse Short Film

Mijn woonplaats Zwolle gevat in timelapse beelden!

Lunar Eclipse 2018 - Veluwe

De maansverduistering van 2018 gezien vanaf de Veluwe!

Timelapse verplaatsen Kazemat

Donderdag 13 april 2017 werd een zeldzame Kazemat, een bunker uit de tweede wereldoorlog, opgegraven en verplaatst naar een nieuwe locatie. Voor gemeente Amersfoort heb ik dit vastgelegd met een korte timelapsefilm!

Italy 4K

Enkele beelden die ik schoot tijdens een vakantie!

Wonderful Koh Samui

Voor de internationale reality show 'Enfusion' ging ik in 2017 richting Koh Samui, een eiland in Thailand, om B-roll footage te maken.

Zwolle On Ice

Schaatsen op de uiterwaarden bij de IJsselbrug in Zwolle!

Koh Samui - Thailand 4K

In 2016 ging ik naar Koh Samui, Thailand, om voor de internationale reality show 'Enfusion' timelapse beelden te maken van het prachtige eiland!

Dutch Scapes

Dutch Scapes was mijn eerste grote succes. Een film waarin diverse plekken in Nederland zijn gevat in timelapsebeelden! Ook deze film ging viral en leverde mij zelfs een plekje in de show 'Jinek' van Eva Jinek!

Onweersbuien in Nederland

Zware onweersbuien komen niet heel veel voor in Nederland. Maar als ze er zijn dan wordt er 'gechased' om deze prachtige wolkenpartijen vast te leggen!