Trouwfoto's als herinnering

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Jullie bruiloft is misschien wel de mooiste dag van jullie leven! Als bruidsfotograaf uit Zwolle wil ik jullie graag helpen om de herinneringen van deze dag voor altijd vast te leggen.

Ervaringen

Prachtige foto's gemaakt tijdens onze bruiloft en dat alles verwerkt in een waanzinnig mooi boek, Rick, nogmaals bedankt!

Maarten voor de Poorte Avatar
Maarten voor de Poorte

Rick was de fotograaf op onze bruiloft.
Vanaf het eerste kennismakingsgesprek was het al duidelijk dat Rick erg makkelijk is om mee te werken. En ook tijdens de fotoshoot op de dag zelf was hij...
lees meer

Paul Van Veen Avatar
Paul Van Veen

We hadden Rick als fotograaf op onze bruiloft. Hij heeft heel mooie foto's gemaakt zonder dat hij merkbaar aanwezig was. Zeker een aanrader.

Laura Keizer Avatar
Laura Keizer

Tarieven

Ik bied 3 pakketten, welke naar wens zijn aan te passen!

 

Prijzen zijn inclusief:

Kennismaking - Fotografie - Nabewerking - Mini album - Reiskosten tot 40km - Back-up van jullie foto's in mijn database - BTW

Basic
6 uur trouwreportage
999,-
125 - 150 hoge resolutie foto's
Inclusief mini album van 12 pagina's
Mogelijkheid voor luxe trouwalbum

 

Premium
8 uur trouwreportage
1299,-
200 - 250 hoge resolutie foto's
Inclusief mini album van 12 pagina's
Mogelijkheid voor luxe trouwalbum

Unlimited
10 uur trouwreportage
1599,-
300 - 350 hoge resolutie foto's
Inclusief mini album van 12 pagina's
Mogelijkheid voor luxe trouwalbum

Werkwijze

Bij interesse kunt u mij via het contactformulier een mail sturen. Vergeet ook niet jullie trouwdatum te vermelden!

 

Kennismaking

Als ik jullie trouwdatum nog vrij heb en er is serieuze interesse dan plannen we een eerste kennismaking. Tijdens deze kennismaking bespreken we jullie trouwdag, wensen en de mogelijkheden. Er is een luxe trouwalbum ter inzage.

 

De reportage

Ik zorg dat ik overal op tijd aanwezig ben. Jullie zullen mij vaak niet eens opmerken en toch mis ik geen moment en leg ik alles vast.

 

Selectie en nabewerking

Na de bruiloft zit mijn taak er nog lang niet op. Er zijn ontzettend veel foto's geschoten welke zorgvuldig worden geselecteerd en nabewerkt. Hier gaan vele uren inzitten. Het aantal bewerkte foto's dat je ontvangt hangt af van het pakket dat jullie hebben gekozen en/of wat we zijn overeengekomen.

 

Aflevering

Wanneer de foto's klaar zijn worden ze digitaal in de hoogst mogelijke resolutie aangeleverd. Naast de hoge resolutie foto's ontvang je de foto's ook geoptimaliseerd voor gebruik op het internet. Daarnaast ontvang je altijd tastbare foto's in de vorm van een mini album. Als er is gekozen voor een luxe trouwalbum kunnen jullie uiteraard laten weten welke foto's beslist niet mogen missen in het album. Op deze manier komen in ieder geval de voor jullie belangrijkste foto's terug in het album!