Update! Waar ben ik mee bezig?

with Geen reacties

Waar ben ik allemaal mee bezig… update!

Al weer een flinke tijd geleden dat ik een blog heb geplaatst… Dit komt omdat ik de laatste tijd erg druk ben. Daarom maar eens even een kleine update waar ik mee bezig ben.

 

Productfotografie voor Shimano Europe Fishing

Voor Shimano Europe Fishing heb ik afgelopen tijd diverse opdrachten uitgevoerd waaronder diverse productfoto’s van nieuwe molens! Kan er helaas (nog) niet veel van laten zien i.v.m dat veel nog niet gepubliceerd is. Hier een klein voorbeeldje van één van de outdoor shots die ik maakte!

Productfoto Shimano Productfoto Shimano

 

Op vakantie naar Italië!

Twee weken lang was ik met familie op vakantie in Italië. De eerste week lekker aan de kust en de tweede week iets verder landinwaarts. Tijdens deze prachtige dagen mooie plekjes bezocht waarvan een bezoekje aan Cinque Terre toch wel één van de hoogtepunten was! Natuurlijk wat timelapses en foto’s geschoten deze vakantie… meer hierover in een andere blog (als ik eindelijk aan bewerken toekom…).

Manarola blue hour rivier duik ponti

 

 

Het visblad, Publiek Denken en… veeeel vrij werk!

Naast een reportage voor Het Visblad en een portretfoto voor het magazine Publiek Denken schoot ik veel vrij werk! Landschapsfoto’s in Polder Mastenbroek, mistige bloeiende heidevelden, de melkweg (in NL) en nog veel meer… echter… waar is de tijd om te editen??

Melkweg Nederland

Melkweg Nederland

 

Én….

…ben ik bezig met een langlopende grote timelapseopdracht voor een Museum. Ik kan hier helemaal niks over zeggen, maar ik verwacht hier rond december meer informatie over te kunnen geven!

 

Oja…

… waar blijft die timelapsefilm over Zwolle nou…? Ook aan dit vrije werk zal ik komende tijd weer tijd in gaan steken (hoop ik)!

 

Beetje een rommeltjesblog, maar nu heb je wel een beetje een idee waar ik de laatste tijd mee bezig ben! Verwacht over een tijdje dus ook nieuwe content, o.a. van Italië!

Volg je me al op Facebook?

 

 

 

Leave a Reply