Fotosieraad review – Names4ever (+kortingsactie!)

with 1 reactie

Fotosieraad van Names4ever

Een tijdje terug werd ik benaderd door Names4Ever of ik een blog/review van een zilveren fotosieraad wilde maken. Ik had nooit eerder van fotosieraden gehoord dus ik was wel geïnteresseerd om dit eens te bekijken! In dit blog deel ik mijn ervaring met het bedrijf en het eindresultaat.

Names4ever is een bedrijf waarbij je allerlei verschillende sieraden kan laten maken. Van naamkettingen tot gegraveerde ringen en armbanden tot fotosieraden. Kortom alle sieraden met een naam vind je bij dit bedrijf.

Fotosieraad names4ever review

Kiezen van een foto

Ik had dus de kans om een ketting met foto te bestellen. Ik besloot om een portret van mijn moeder te gebruiken en de ketting aan mijn zus te geven. Ik heb onderstaande foto gebruikt die ik onlangs in mijn studio heb geschoten. Een spontaan en fris portret, ideaal voor deze gelegenheid! Deze foto bevat ook een deel van het bovenlichaam, maar foto’s als deze waarbij het gezicht centraal staat kan je prima gebruiken. Names4ever maakt namelijk een uitsnede waarbij het hoofd en gezicht van de persoon het mooist tot zijn recht komt op de hanger.

portret voor fotosieraad

 

Aanbod en bestellen

Hier vindt je het aanbod aan fotosieraden. Je kan kiezen uit ronde, hartvormige, vierkante/rechthoekige, ovale en hartvormige hangers. Ook zijn er verschillende afmetingen beschikbaar. Daarnaast kan je bij sommige hangers kiezen om naast het gegraveerde portret ook een naam te laten graveren. Er is ook een mogelijkheid om voor een gouden hanger te kiezen. Het sieraad dat ik heb gekozen vindt je in deze link.

Het bestellen van het sieraad is heel eenvoudig. Je upload de foto, kiest wel of niet voor een ketting waarbij je keuze hebt uit verschillende soorten en stopt het in je winkelwagentje. De verzending is gratis en de levertijd is erg snel. Binnen 3 dagen lag de ketting bij mij in de brievenbus!

 

Het fotosieraad!

De hanger wordt in een mooi doosje in een bubbeltjesenveloppe verstuurd. Als je het doosje opent zie je meteen de hanger liggen. Bij het openen van het doosje was mijn reactie dan ook meteen “Wauw!” Ik was verbaasd hoe goed de gravure ook echt op de foto/persoon lijkt! Het is natuurlijk een best wel kleine oppervlakte waarop het portret moet worden gegraveerd en toch is er genoeg detail te zien. Ik had gekozen voor een zilveren Venetiaanse ketting welke er ook erg mooi uit ziet. Voor hoever ik kan oordelen ziet de sluiting, wat vaak toch wel een kwetsbaar punt is, er degelijk uit.

Fotosieraad names4ever review

Fotosieraad names4ever review

 

Kortingsactie!

Een zilveren fotosieraad is best wel een flinke investering… daarvoor terug wil je natuurlijk een kwalitatief product! In dat geval kan ik Names4ever zeker aanraden!

Als je in de maand juni een fotoshoot bij mij besteld krijg je 25 euro korting op een fotosieraad van Names4ever!

 

Ken je iemand die dit ook leuk zal vinden? Deel dit bericht dan met de social media knoppen links op je scherm!

One Response

  1. Leuk om te lezen! Wij drukken zelf op de ambachtelijke oude manier in vele vormen. Dit soort drukwerk vinden wij dan ook erg leuk om te zien. Super mooi resultaat om trots op te zijn!

Leave a Reply