Bruidsfotograaf uit Zwolle

 

Jullie bruiloft is misschien wel de mooiste dag van jullie leven!
Als trouwfotograaf wil ik jullie graag helpen om de herinneringen van deze dag voor altijd vast te leggen.

Trouwfotografie gaat om emotie, licht, compositie en timing. Ik benut elk moment om alles tot in perfectie vast te leggen.

De hele dag wordt tot in detail vastgelegd. Van het voorbereiden 's ochtends vroeg tot een fotoshoot, ceremonie en 's savonds het feest.

 

Komen jullie uit de andere kant van het land? Geen probleem! Mijn werkgebied strekt van Zwolle tot Amsterdam en terschelling tot Zeeland.

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf in de omgeving van Zwolle of (ver) daarbuiten?

Kijk dan snel verder en wie weet tot snel!

Prijzen

Ik bied 3 paketten, welke naar wens zijn aan te passen!

Prijzen zijn inclusief:
Kennismaking - Fotografie - Nabewerking - Mini album - Reiskosten binnen Nederland - Back-up van jullie foto's in mijn database - BTW

Pakket 1
6 uur fotografie
999,-
100 - 150 hoge resolutie foto's
Inclusief mini album van 12 pagina's
Mogelijkheid voor luxe trouwalbum

 

Pakket 2
8 uur fotografie
1299,-
200 - 250 hoge resolutie foto's
Inclusief mini album van 12 pagina's
Mogelijkheid voor luxe trouwalbum

 

Pakket 3
10 uur fotografie
1599,-
300 - 350 hoge resolutie foto's
Inclusief mini album van 12 pagina's
Mogelijkheid voor luxe trouwalbum

 

Werkwijze

Bij interesse kunt u mij via het contactformulier een mail sturen. Vergeet ook niet jullie trouwdatum te vermelden!
Kennismaking
Als ik jullie trouwdatum nog vrij heb en er is serieuze interesse dan plannen we een eerste kennismaking. Tijdens deze kennismaking bespreken we jullie trouwdag, wensen en de mogelijkheden. Er is een luxe trouwalbum ter inzage.
De reportage
Ik zorg dat ik overal op tijd aanwezig ben en jullie zullen geen last van mij hebben. Ik mis geen moment en leg alles vast.
Selectie en nabewerking
Na de bruiloft zit mijn taak er nog lang niet op. Er zijn ontzettend veel foto's geschoten welke zorgvuldig worden geselecteerd en nabewerkt. Hier gaan vele uren inzitten. Het aantal bewerkte foto's dat je ontvangt hangt af van het pakket dat jullie hebben gekozen en/of wat we zijn overeengekomen.
Aflevering
Wanneer de foto's klaar zijn worden ze digitaal in de hoogst mogelijke resolutie aangeleverd. Naast de hoge resolutie foto's ontvang je alle foto's ook geoptimaliseerd voor gebruik op het internet. Daarnaast ontvang je ook tastbare foto's in de vorm van een mini album. Als er is gekozen voor een luxe trouwalbum kunnen jullie uiteraard laten weten welke foto's beslist niet mogen missen in het album. Op deze manier komen in ieder geval de voor jullie belangrijkste foto's terug in het album!

Neem vrijblijvend contact op!

Contact!